Ваканционно селище Ива - Сърница - язовир Доспат


Ваканционно селище Ива - Сърница - язовир Доспат
Област: Пазарджик
Дестинация: язовир Доспат
Населено място: село Сърница
Карта: Виж картата
Любими обекти: Добави в любими
``
Капацитет Спални Бани Цена на вечер от
24 8 4 800.00лв.

За обекта

Ваканционно селище Ива се намира в западната част на планина Родопи, на 49 км от гр. Велинград и на 4 км от гр. Сърница. Разположено е на самия бряг на язовир Доспат, на 1200 м надморска височина и на площ 13000 кв м.

Комплексът предлага:
 - 10 луксозно обзаведени Вили (къщички) с общ капацитет 64 места;
 - 9 функционални като архитектура и обзавеждане Бунгала с общ капацитет 36 места;
 - малък Хотел с 8 стаи и един апартамент - общ капацитет 32 места.

10 Вили - всяка за 6 или 8 госта:

* Вили Калина и Малина: всяка с капацитет за 6 госта и площ 60 кв м. Вилите са идентични, разполагат със спалня с две единични легла, спалня с легло персон и половина. В дневната има два дивана - ъглов и разтегателен, подходящ за двама души. Всяка вила има кухненски бокс с печка и хладилник, TV, WC, душ и веранда. 

* Вили Ела, Бук, Дъб и Явор: всяка с капацитет за 6 госта и площ 64 кв м. Вилите са с идентично разпределение: две спални помещения - стая с легло персон и половина и легло на два етажа, стая със спалня за двама души. На разположение на гостите във вилите са кухненски бокс и трапезария. Всяка вила има телевизор, санитарен възел и веранда с изглед към язовира. 

* Вили Принцеса и София: всяка с капацитет за 6 госта и площ 80 кв м. Всяка от двете вили е със следното разпределение: две спални помещения - стая с легло персон и половина и легло на два етажа, стая със спалня за двама души. На разположение на гостите във вилите са кухненски бокс, трапезария и всекидневна. Всяка вила има телевизор, санитарен възел и веранда с изглед към язовира. 

* Вили Бор и Смърч: всяка с капацитет за 8 госта и площ 90 кв м. Идентично разположение на помещенията в двете вили: две спални помещения, всяко с голямо двойно легло и легло на два етажа. Вилите предлагат кухненски бокс, трапезария, всекидневна, телевизор, санитарен възел и веранда с изглед към язовира.

Отоплението във вили Калина и Малина е с електроуреди, а в останалите - с инсталация на пелети.

9 Бунгала, всяко за 4 госта: 

* Бунгало 1 и 3 (идентични) - спалня с две единични легла, дневна с едно единично легло и разтегателен диван за един човек. Във всяко от бунгалата има телевизор, санитарен възел и хладилник. 

* Бунгала 2А и 2В (идентични) - разпогалат със спалня с едно легло персон и половина, двуетажно легло. На разположение на гостите е телевизия, санитарен възел, хладилник.

Бунгала 4, 5, 6, 7 и 8 (идентични) - предлагат две спални помещения с по две единични легла във всяко. На разположение на гостите са още: дневна, кухненски бокс с котлон, телевизор, санитарен възел, хладилник.

Всички бунгала се отопляват с електроуреди.

Хотелската част:

 - Апартамент (до 6 госта) - Две спални с по две легла персон и половина, дневна с TV, кухненски бокс с печка, WC, душ, тераса.

 - 8 Стаи (за 1, 2, 3 или 4 госта):

* Стая № 10 с капацитет за един или двама госта, разполага със спалня, телевизор, санитарен възел, хладилник.

* Стая № 9 с капацитет до 3 госта, разпределени на спалня за двама и диван за един човек. Удобства в помещението: телевизор, санитарен възел, хладилник.  

* Стая № 11 с капацитет до 3 госта. Настаняването е на едно легло персон и половина и едно единично легло; телевизор, хладилник и санитарен възел.

* Стая № 21 с капацитет до 3 госта. Разполага с едно легло персон и половина и едно единично легло, телевизор, хладилник, санитарен възел

* Стая № 23 с капацитет до 3 госта. Разполага с едно легло персон и половина и едно единично легло, телевизор, хладилник, санитарен възел; тераса.

* Стая № 12 с капацитет до 4 госта. Разполага с две легла персон и половина, диван, телевизор, хладилник, санитарен възел. 

* Стая № 22 с капацитет до 4 госта. Разполага с две легла персон и половина, диван, телевизор, хладилник, санитарен възел; тераса.

* Стая № 24 с капацитет до 4 госта. Разпределение: две легла персон и половина, диван, телевизор, хладилник, санитарен възел; тераса.

Отоплението в хотелската част е с електроуреди.

Ваканционно селище Ива разполага с уютен собствен ресторант Панорама за 32 човека и покрита тераса за още 30 души. Може да си поръчате традиционни българси гозби и различни напитки. В него по Ваша инициатива може да се организират чествания, партита или различни празнични прояви. Неизменна част от кулинарния привкус на желаната почивка са специалитетите на заведението на нашите готвачи - шкембе чорба по „сърнишки”, пъстърва в лозов лист…

На разположение на гостите на селището е самостоятелна битова механа за 13 човека, намираща се на първия етаж от хотелската част. В нея спокойно можете да се повеселите в компанията на добри приятели и отлежало червено вино. Битовата механа се ползва при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане.

В синхрон с природата, Вие и вашата компания можете да си направите едно приятно барбекю с в някой от трите заслона на Ваканционно селище Ива. Те са разпръснати из базата и са напълно самостоятелни. Във всеки от тях има огнище със скара, на което любителите на "жареното" могат да проявят своите умения, приготвяйки вкусна скара. В същото време заслоните се намират достатъчно далеч от бунгалата, за да не може шума на празнуващите да пречи на останалите гости в селището. 

Сауна - След дълга и уморителна разходка сред природата е необходима и малко отмора. А какво по-хубаво от разтуха във финландската ни сауна, която се намира на приземния етаж в хотелската ни част. В нея може да си отпочинете и поизпотите и така пълноценно да релаксирате от забързаното ежедневие. Сауната може да се ползва при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане.

Фитнес зала - Помислили сме и за тези от Вас, които редовно посещават фитнес центрове. На първия етаж в хотелската част на Ваканционно селище Ива, до сауната, има малка зала с основни фитнес уреди. Така няма да загубите от тренинга и формата си. Фитнес залата е на разположение на гостите за безплатно ползване. 

За почитателите на спорта на открито в комплекса има тенис маса.

На територията на целия комплекс са осигурени интерент и кабелна телевизия; за автомобилите е наличен паркинг.

Заповядайте!

Комфорт и удобства

Възможност за безплатно ползване на фитнес зала. Възможност за ползване на сауна срещу допълнително заплащане. Възможност за наем на лодка за риболов или разходка.

 • Вътрешни удобства
 • Външни удобства
 • В района
 • Услуги

Обслужване

*Ресторант на свободна консумация. *Свободно ползване на барбекютата в откритата част на комплекса - необходимо е допълнително закупуване на дървени въглища (не се осигуряват от домакините). *Механата в комплекса може да се наема при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане.

Спални и бани

      10 Вили - всяка за 6 или 8 госта:

 • Вили Калина и Малина - всяка с 4+2 места:
    - Спалня с две единични легла;
    - Спалня с легло персон и половина;
    - Дневна с два дивана - ъглов и разтегателен, подходящ за двама души;
    - Санитарен възел. 
 • Вили Ела, Бук, Дъб и Явор - всяка с 6 места:
   - Стая с легло персон и половина и легло на два етажа;
   - Стая със спалня за двама души;
   - Санитарен възел.
 • Вили Принцеса и София (с всекидневна) - всяка с 6 места:
   - Стая с легло персон и половина и легло на два етажа;
   - Стая със спалня за двама души;
   - Санитарен възел.
 • Вили Бор и Смърч - всяка с 8 места;
   - 2 Стаи, всяка с легло персон и половина и легло на два етажа;
   - Санитарен възел.

      9 Бунгала, всяко за 4 госта: 

 • Бунгала № 1 и 3 (идентични)- 3+1 места:
   - Спалня с две единични легла;
   - Дневна с едно единично легло и разтегателен диван за един човек:
  - Санитарен възел.
 • Бунгала № 2А и 2В (идентични) - 4 места:
  - Спалня с едно легло персон и половина и двуетажно легло;
  - Санитарен възел.
 • Бунгала № 4, 5, 6, 7 и 8 (идентични) - 4 места:
  - 2 Спални помещения с по две единични легла във всяко;
  - Санитарен възел.

  Хотелската част:
 • Апартамент (до 6 госта) - Две спални с по две легла персон и половина, санитарен възел.
 • 8 Стаи (за 1, 2, 3 или 4 госта):
  - Стая № 10      с капацитет за един или двама госта - спалня; санитарен възел;
  - Стая № 9        с капацитет до 3 госта - спалня за двама и диван за един човек; санитарен възел;
  - Стаи № 11/21 с капацитет до 3 госта - едно легло персон и половина и едно единично легло; санитарен възел.
  - Стая № 23      с капацитет до 3 госта - едно легло персон и половина и едно единично легло; санитарен възел; тераса.
  - Стая № 12      с капацитет до 4 госта - две легла персон и половина, диван, телевизор; санитарен възел. 
  - Стаи № 22/24 с капацитет до 4 госта - две легла персон и половина, диван, телевизор;санитарен възел; тераса.

Цени

Изберете дати, за да проверите цените


Условия на обекта

 • Настаняване от14:00 ч.

 • Напускане до12:00 ч.

 • Бележка: Обектът приема гости от м. Април.
 • Бележка: Настаняване е възможно при минимален престой 2 нощувки.
 • Бележка: Механата в комплекса може да се наема при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане - 50 лв. на ден.
 • Бележка: Възможност за свободно ползване на барбекютата в откритата част на комплекса - необходимо е допълнително закупуване на дървени въглища (не се осигуряват от домакините).
 • Бележка: Възможност за ползване на сауна с капацитет за 5-6 човека при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане - 50 лв. на час. 
 • Бележка: Възможност за наем на лодка за риболов или разходка в язовира - при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане на място - 10 лв. на час; 50 лв. за цял ден.
 • Бележка: Домашни любимци се допускат в единствено в бунгалата. За кучета над 20 кг се заплаща допълнителна такса 15 лв. на вечер, за 1 домашен любимец.
 • Бележка: Посочените цени не включват официални празници. За повече информация, моля изпратете запитване или се обадете на посочените телефони.
 • Анулация на потвърдена и гарантирана резервация: Заплатената от Вас сума не може да бъде възстановена в случай, че анулирате резервацията си.