Къща Орехов дом - Имението - село Емен - Велико Търново


Къща Орехов дом - Имението - село Емен - Велико Търново
Област: Велико Търново
Дестинация: Около Велико Търново
Населено място: село Емен
Карта: Виж картата
Любими обекти: Добави в любими
``
Капацитет Спални Бани Цена на вечер от
18 6 7 600.00лв.

За обекта

Kомплекс Имението се намира в село Емен, само на 20 км от град Велико Търново и на 300 м от Еменския каньон. Заема площ от 9 декара.

Максималният капацитет за настаняване е 60 човека, разпределени в 24 стаи, разположени в 5 самостоятелни къщи - Къща Орехов дом, Къща Сватбарска среща, Етновила, Хаджигиздовата къща и Лешникова къща.

Къща Орехов дом предлага 18 места за настаняване. Къщата е на три етажа и разполага със следните апартаменти и стаи:

- Апартамент К2 на първи приземен етаж е за трима и се състои от две преходни стаи (спалня и едно единично легло), самостоятелен санитарен възел,  минибар, телевизор и  климатик.

- Апартамент К3 на втори етаж е за трима, състои се от две преходни стаи (спалня и едно единично легло), самостоятелен санитарен възел. Разполага с климатик, мини бар и  телевизор.

- Двойна стая К4 на втори етаж разполага с две единични легла, самостоятелен санитарен възел, веранда на юг /обща с К5/. На разположение са климатик, мини бар, телевизор, място за походно легло или детска кошарка.

- Двойна стая К5 на втори етаж разполага със спалня, собствен санитарен възел, веранда на юг /обща с К4/ климатик, минибар,телевизор

- Апартамент К6 на третият етаж  разполага с две преходни стаи, едната е със спалня, климатик, телевизор, веранда на юг /обща с К7/, другата стая е с две единични легла с конструкция едно над  друго, климатик, телевизор ,минибар, веранда на запад /обща с К7/. Апартаментът е с общ за двете стаи санитарен възел.

- Апартамент К7 на третия етаж  включва  две преходни стаи, едната е  със спалня, собствен санитарен възел, климатик, телевизор, веранда на юг /обща с К6/, другата стая е с две легла с конструкция едно над  друго, собствен санитарен възел, телевизор, веранда на запад /обща с К6/.

 

При нас ще се насладите на разходка и почивка в обстановката на невероятния парк в комплекса. На юг той граничи с брега на река Негованка, където има алея за влюбените с опция за риболов.

На Ваше разположение са още барбекю, басейн с шезлонги, волейболно игрище, велосипеди, възможност за стрелба с лък.

На територията на Имението действа денонощно православен параклис на името на св. Петър, който е озвучен с песнопения на църковно-славянски хор.

В средата на май в Имението се организира традиционен семинар с Рейки учител Кирил Стоянов.

Заповядайте!

Комфорт и удобства

В периода 1 май – 30 септември гостите на комплекса ползват безплатно сезонен басейн с размери 12м х 5м х 160, отопляем от 27º до 30ºС, както и шезлонг.

 • Вътрешни удобства
 • Външни удобства
 • В района
 • Услуги

Спални и бани

 • Приземен етаж:

     - Апартамент К2 - 3 гости, 1 санитарен възел - състои се от две преходни стаи (спалня и едно единично легло).

 • Втори етаж:
     - Апартамент К3 - 3 гости, 1 санитарен възел - състои се от две преходни стаи (спалня и едно единично легло).

     - Двойна стая К4 - разполага с две единични легла, 1 санитарен възел; място за походно легло или детска кошарка.

     - Двойна стая К5 - разполага със спалня, 1 санитарен възел.

 •  Трети етаж:
     - Апартамент К6 - 4 гости, 1 санитарен възел - разполага с две преходни стаи, едната е със спалня, другата стая е с две единични легла с конструкция едно над  друго.

     - Апартамент К7 - 4 гости, 2 санитарни възела - разполага с две преходни стаи, едната е със спалня, другата стая е с две легла с конструкция едно над  друго.

Цени

Изберете дати, за да проверите цените


Условия на обекта

 • Настаняване от14:00 ч.

 • Напускане до12:00 ч.

 • Бележка: Посочените цени включват закуска.

 • Бележка: Посочените цени включват ползване на велосипеди, стрелба с лък и сезонен басейн с шезлонги, предоставени в комплекса;

 • Бележка: При желание гостите могат да ползват барбекю в градината.

 • Бележка: Възможно е наемане на конферентна зала срещу допълнително заплащане 50.00 лв. на ден;

 • Бележка: Посочените цени не включват официални празници. За повече информация, моля изпратете запитване или се обадете на посочените телефони.

 • Анулация на потвърдена и гарантирана резервация: Заплатената от Вас сума не може да бъде възстановена в случай, че анулирате резервацията си.