Комплекс Синята река - село Средногорово - Казанлък


Комплекс Синята река - село Средногорово - Казанлък
Област: Стара Загора
Дестинация: Казанлък
Населено място: село Средногорово
Категория на имота:
Бунгала
Карта: Виж картата
Любими обекти: Добави в любими

Категория на имота: Бунгала
``
Капацитет Спални Бани Цена на вечер от
22 11 12 780 лв.

За обекта

Между селата Средногорово и Бузовград, само на 6 км от Казанлък, на брега на язовир Синята река (Средногорово) се намира едноименният Комплекс Синята рекапредразполагащ към пълноценен отдих сред неподправена природа - едно приказно място за любителите на риболова, екотуризма и кристално чистият въздух.

Комплексът предлага 22 места за настаняване, разпределени в 3 бунгала, всяко с 2 двойни стаи, както и в 5 самостоятелни луксозни двойни.

Всяка от стаите е оборудвана с телевизор, нощно шкафче, гардероб или шкаф за дрехи и собствен санитарен възел. Хладилници има единствено в ресторанта. Отоплението през зимния сезон е с електроуреди.

За Вашия пълен комфорт сме предвидили също пералня и сушилня, намиращи се в общата част на комплекса.

На разположение на гостите е просторен битов ресторант с камина, от чиято лятна тераса се открива неповторима гледка към заобикалящата ни природа. 

Планинският микроязовир Синята река е интересна забележителност, с която хората от Средногорово се гордеят. Той е изключително красиво и спокойно място. За риболовците ще е истинско изживяване, защото в Синята река има див шаран, щука, едри кефали и костури, червеноперка и други. Любителите на природни красоти могат да отдъхнат около бистрите му води, заобиколени от буйна зелена растителност. Районът е отличен за разходки, слънчеви бани и отмора. 

Село Средногорово е известно с уникалните култови тракийски мегалити в района - големи каменни плочи, забити вертикално на терена и разпръснати в неподредени групи на голяма площ. Представляват скално изсечени късове, по които личат видими следи от човешка дейност с примитивна обработка на повърхността и формата. Атракция са Яйцето - Дивана на жреца, Човката - Бухала и Втъкнатия камък. Мегалитите са концентрирани главно по билото на рид Байрака.

В района има няколко екопътеки. В Долината на Тракийските царе ще можете да посетите редица забележителности. Интерес за любителите на историята представляват Есхарите (тракийски жертвени огнища) и древноримската крепост Бузово кале.

В град Казанлък, считан за столица на Розовата долина е изграден историко-етнографският комплекс Кулата, където туристите могат да наблюдават примитивно розоварене и да опитат от продуктите с маслодайната роза. Там е разположен и специализираният Музей на розата.

Открийте късче първобитна красота в центъра на България, където се пресичат пътищата от всички посоки и Долината на тракийските царе разкрива своите безценни съкровища; където уханната прегръдка на българската роза омайва безвъзвратно сетивата и майката природа дава своите най-ценни дарове.

Заповядайте!

Комфорт и удобства

 • Вътрешни удобства
 • Външни удобства
 • В района
 • Услуги

Спални и бани

 • 3 Бунгала (всяко за 4 гости), разполагащи с:
  - 1 Двойна стая с двойно легло;
  - 1 Двойна стая с 2 единични легла;
  - 2 Санитарни възела с баня и тоалетна.
 • 5 Самостоятелни луксозни двойни стаи, всяка с:
  -  2 Единични легла, които могат да се събират;
  - Собствен санитарен възел.
 • Допълнителен самостоятелен санитарен възел с баня и тоалетна.

Цени

Изберете дати, за да проверите цените


Условия на обекта

 • Настаняване от: 14:00 ч.
 • Напускане до: 12:00 ч.
 • Бележка: В комплекса е възможно настаняване само на групи - с капацитет, не по-малък от 12 гости. 
 • Бележка: Ресторантът и кухнята не могат да се наемат за самостоятелно ползване и приготвяне на храна.
 • Бележка: Посочените цени не включват официални и регионални празници. За повече информация, моля изпратете запитване или се обадете на посочените телефони.
 • Анулация на потвърдена и гарантирана резервация: Заплатената от Вас сума не може да бъде възстановена в случай, че анулирате резервацията си.